?ibenik Meteo - Motrenje i prognoziranje vremena 

24h live pratimo vrijeme za Vas!

Vijesti Post New Entry

Lokalno obilni pljuskovi, na Biokovu snijeg

Posted by Sibenik Meteo on May 16, 2018 at 4:40 AM

I jutros se nastavilo nestabilno i promjenjivo vrijeme s lokalnim neverinima i pljuskovima koji su najobilniji bili na području od Vodica do Šibenika gdje su i izmjerene najobilnije oborine.


AMP postaje u Vodicama izmjerile su od jutrošnjeg kratkotrajnog ali silovitog pljuska 22 litre, a ista količina izmjerena je i u Bilicama. U Šibeniku i Zatonu palo je 19, Skradinu 15, a u Dubravi 12 litara kiše po metru četvornome.


U odnosu na prethodne dana dosta je i zahladilo pa su se jutros temperature zraka u zaleđu spustile ispod 10, a uz obalu do 12°C.


Po visini je još hladnije pa je na Promini izmjereno svega 6, a protekle večeri na Biokovu je uz temperaturu zraka od 0°C padao i snijeg.


U nastavku dana i dalje se očekuje djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku i povremene pljuskove i neverine, osobito u zaleđu. Sutra će prevladavati djelomice sunčano i promjenjivo vrijeme uz lokalne nestabilnosti, osobito u zaleđu. Od petka će uz porast temperatura zraka i pretežno sunčano vrijeme nastupiti stabilizacija vremenskih prilika.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments