?ibenik Meteo - Motrenje i prognoziranje vremena 

24h live pratimo vrijeme za Vas!

Vijesti Post New Entry

Tjedna prognoza: Od srijede ponovno nestabilnije

Posted by Sibenik Meteo on June 11, 2018 at 4:20 AM

Prolazno poboljšanje vremena koje je nastupilo nakon silovitog vikend pogoršanja neće biti dugog vijeka jer već u noći na srijedu očekuje se novo pogoršanje uz pljuskove i grmljavinu.


Danas i sutra prevladavati će stabilne vremenske prilike uz pretežno sunčano vrijeme, a od sredine dana u zaleđu se očekuje slab razvoj dnevne naoblake uz mogućnost za poslijepodnevne grmljavinske pljuskove na širem kninskom području. Puhati će slabi maestral, sutra jugo i jugozapadnjak. Temperature zraka kretati će se od 20 do 26, sutra i do 30°C.


U noći na srijedu Jadran će ponovno zahvatiti nestabilnosti uz pljuskove i neverine koji opet lokalno mogu biti izraženiji. Zapuhati će slab do umjeren sjeverozapadnjak i bura uz osvježenje i temperature zraka koje će se kretati od 18 do 24°C.


I drugi dio tjedna uz izmjene sunčanih i oblačnih perioda donijeti će mogućnost za svakodnevne pljuskove i neverine, osobito tijekom četvrtka te u danima vikenda.


Puhati će slabi do umjereni vjetrovi sjeverozapadnih i zapadnih smjerova uz temperature zraka koje će se kretati od 18 do 27°C.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments