?ibenik Meteo - Motrenje i prognoziranje vremena 

24h live pratimo vrijeme za Vas!

Vijesti Post New Entry

U Zagori i danas lokalni grmljavinski pljuskovi

Posted by Sibenik Meteo on August 5, 2018 at 3:35 AM

Grmljavinski sustav koji se jučer poslijepodne sa sinjskog područja premještao na šire splitsko i trogirsko zaleđe u večernjim satima uz slabu grmljavinu i pljuskove zahvatio je i krajnji jug županije gdje su AMP izmjerile oko 3 litre kiše po metru četvornome.


I danas kao i prethodnih dana jutro je započelo vedro i vruće sa temperaturama zraka koje se uz slab vjetar promjenljivih smjerov kreću od 27 do 32°C.


Od sredine dana u zaleđu ponovno treba očekivati uz umjeren porast dnevne naoblake lokalne grmljavinske pljuskove. Jutrošnji modeli prve sustave najavljuju na širem području planina Svilaje i Dinare zatim i u okolici jezera Peruča. Izgledno je da bi sustav mogao biti jači nego prethodnih dana čime bi zahvatio veći dio zaleđa i proširiti se na šire sinjsko i kninsko područje, a u poslijepodnevnim satima i na veći dio zaleđa, prema večeri moguće i na dio obale, osobito juga županije.


Sa zalazom sunca sustav će oslabiti pa bi večernji sati trebali donijeti pretežno vedro vrijeme na cijelom području.


Puhati će slab do umjeren vjetar jugozapadnih i zapadnih smjerova uz temperature zraka koje će se uz obalu kretati od 28 do 33, u zaleđu od 32 do 36°C.


Dakle ako se spremate put Knina ili u Sinj gdje se danas obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, odnosno 303 Alka nebi za odmet bilo da uz rashladna pića ponesete i mali rasklopljivi kišobran jer nikad se ne zna gdje vas pljusak može iznenaditi.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply EROplabiep
1:41 AM on August 6, 2018 
Visitors to room can find many questionnaires woman of any age and nationality performing sensual massage in the city Midtown.

Masseuses are able not only to give pleasure in this way, but also to the strong semi-gentlemen. Masseuses perform tantric a massage that will produce a Strong gender a vivid impression.
Prices for thai massage depends on qualification Girls and the skills that she possesses. Before making a choice, carefully study the prices for services and customer feedback about the work of one or another masseur specialist. We are sure that the search for a real professional masseur will be crowned with success and you will be satisfied with the quality of our services. Women are skilled workers in their field and they will help you relax after a hard day.


We work in NJ. - nuru massage