Šibenik Meteo - Motrenje i prognoziranje vremena 

24h live pratimo vrijeme za Vas!

Vijesti Post New Entry

Vikend prognnoza: Kraj babljeg ljeta

Posted by Sibenik Meteo on September 21, 2018 at 3:45 AM

Prema Jadranu se premješta prva od nekoliko hladnih fronti koja će nakon niza ugodnih i iznadprosječno toplih dana otpuhati bablje ljeto sa naših prostora.


Jutros na našem području prevladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ranim jutarnjim satima na širem šibenskom i vodičkom području bilo je i slabih pljuskova. U nastavku dana prevladavati će slične vremenske prilike pa uz izmjene sunčanih i oblačnih perioda lokalno od sredine dana u zaleđu može biti slabih pljuskova i pojava grmljavine. Puhati će slab do umjeren jugozapadnjak, a temperature zraka će se kretati od 22 do 27°C.


Sutra će se preko nas premještati frontalni poremećaj pa uz djelomice do pretežno oblačno vrijeme lokalno će postojati mogućnost za slabe pljuskove i kišu. Puhati će slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak koje će u večeri zamjeniti umjerena do umjereno jaka bura. Temperature zraka će se kretati od 18 do 26, navečer u manjem padu.


Nedjelja će uz slabu do umjerenu buru i sjeverozapadni vjetar donijeti pretežno sunčano vrijeme. Temperature zraka će se neznatno sniziti u odnosu na prethodne dane i kretati će se od 18 do 26°C.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments