?ibenik Meteo - Motrenje i prognoziranje vremena 

24h live pratimo vrijeme za Vas!

Vijesti Post New Entry

Vikend prognoza: Oblačno uz slabu povremenu kišu

Posted by Sibenik Meteo on November 2, 2018 at 4:50 AM

Prostrana ciklona sa zapadnog i srednjeg Sredozemlja pruža dolinu prema Jadranu gdje jutros prevladava oblačno vrijeme uz slabu povremenu kišu i pljuskove. Prema mjerenjima AMP tijekom noći i jutra izmjerene su slabe oborine, u prosjeku od pola do 5 litara kiše po metru četvornome. Uz slabo jugo temperature zraka se kreću od 18 do 20°C.


Nastavak dana donijeti će nam slične vremenske prilike pa se uz pretežno oblačno vrijeme očekuje povremena slaba kiša i pljuskovi, na moru i neverini. Puhati će slabo jugo uz temperature zraka od 18 do 21°C.


I za vikend nas očekuju slične vremenske prilike uz djelomice do pretežno oblačno vrijeme i temperature zraka koje će se kretati od 17 do 24°C.


Sutra tijekom dana puhati će slab vjetar promjenljivih smjerova, noću slaba bura. U nedjelju u noći slaba bura, a od sredine dana vjetar će ponovno okrenuti na slabo jugo.


Vikend će donijeti uz česte izmjene sunčanih i oblačnih perioda iznadprosječne temperature zraka koje će lokalno dosegnuti za mjesec studeni  gotovo ljetnih 25°C.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments