?ibenik Meteo - Motrenje i prognoziranje vremena 

24h live pratimo vrijeme za Vas!

Vijesti Post New Entry

Vikend prognoza: Oblačno uz povremeno slabu kišu

Posted by Sibenik Meteo on November 30, 2018 at 3:10 AM

Frontalni sustav koji je dio duboke ciklone na Atlantiku upadom na Sredozemlje inicirati će sekundarnu ciklonu, istodobno na istoku će i dalje na vrijeme utjecati jaka anticiklona. U takvim okolnostima ciklona će se premještati svojim središtem južnije od nas preko Tirenskog mora na jug i rubno djelovati na vrijeme kod nas.


Nakon vedre i hladne noći u kojoj su se temperetature zraka u zaleđu spustile i do -5, uz obalu do nule u nastavku dana sa zapada će doći do postupnog porasta naoblake uz pretežno oblačno vrijeme. Bura će prestati, a prema večeri zapuhati će slab levanat i jugo. Temperature zraka neće se bitnije mijenjati u odnosu na jučer i kreteti će se od 8 do 11°C.


Sutra će prevladavati pretežno oblačno vrijeme uz mogućnost za slabu povremenu kišu osobito na moru i vanjskim otocima. Puhati će slabo jugo i levanat uz temperature zraka koje će se kretati od 8 do 14°C.


I u nedjelju pretežno oblačno i promjenljivo uz mogućnost za povremenu slabu kišu. Puhati će slabo jugo uz temperature zraka od 9 do 15°C.


Nakon hladnijeg većeg dijela tjedna od sutra ponovo postupno ulazimo u toplije i promjenljivije vremensko razdoblje.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments