Šibenik Meteo - Motrenje i prognoziranje vremena 

24h live pratimo vrijeme za Vas!

Vijesti Post New Entry

Za vikend uz izmjene sunca i oblaka lokalno slabi pljuskovi

Posted by Sibenik Meteo on March 1, 2019 at 2:25 AM

Jutros na Jadranu nad kojim se sa sjevera pruža pitka dolina prevladava pretežno sunčano i tiho vrijeme uz temperature zraka koje se kreću od 3 u zaleđu do 12°C uz obalu i na otocima. Vedra noć zaleđu je na samom početku klimatološkog proljeća donijela i izraženiji mraz pa se tako primjerice u 7h u Kninu mjerilo -3°C.


U nastavku dana sa zapada se očekuje postupni porast naoblake, a kasno navečer lokalno će biti kiše i pljuskova koje će obilježiti i prvi dio noći na subotu. Zapuhati će slabo jugo i levanat, a temperature zraka kretati će se od 8 do 15, u zaleđu lokalno koji stupanj i više.


Subota će nakon promjenljive noći donijeti raskidanje naoblake uz pretežno sunčano vrijeme. Navečer sa zapada ponovno porast naoblake ali ovaj put uglavnom bez oborina. Zapuhati će slaba do umjerena bura, na moru sjeverozapadnjak koje neće donijeti bitniju promjenu u temperaturi zraka u odnosu na petak.


Nedjeljno jutro donijeti će raskidanje naoblake uz pretežno sunčano vrijeme, a u zaleđu sredinom dana lokalno može biti slabog razvoja dnevne naoblake. Puhati će slab vjetar promjenljivih smjerova, a temperature zraka u odnosu na prethodne dane bez veće promjene.


Pred nama je manja promjena vremena koja će na početku vikenda donijeti lokalno slabu kišu, a od sutra ujutro pa do kraja vikenda stabilno i suho vrijeme.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments