Šibenik Meteo - Motrenje i prognoziranje vremena 

24h live pratimo vrijeme za Vas!

Vijesti Post New Entry

Vikend prognoza: Idealni uvjeti za jematvu

Posted by Sibenik Meteo on September 27, 2019 at 4:30 AM

Nad Jadranom na kojem jutros prevladava vedro i tiho vrijeme jača anticiklonalno polje pa će se razdoblje stabilnog i sunčanog vremena nastaviti tijekom vikenda ali i u prvoj polovici narednog tjedna.


Vedra i tiha noć jutros je uz dosta rose donijela i malo svježije temperature zraka koje su se u zaleđu spustile do 8, a uz obalu do 14°C. Nastavak dana nakon sunčanog jutra u kojem se temperature zraka kreću od 21 do 25°C donijeti će uz slab jugozapadnjak vedro vrijeme i temperature zraka koje lokalno mogu doseći i 27°C.


I u subotu se uz prolazno visoku i prozirnu naoblaku očekuje pretežno sunčano vrijeme, a uz slab jugozapadnjak temperature zraka uz obalu će se kretati od 15 do 24, u zaleđu od 10 do 26°C.


Iako u nedjelju lokalno uz obalu može biti povremene naoblake veći dio dana proteći će uz pretežno sunčano vrijeme. Vjetar će nakon tihe noći i danju biti slab i to jugozapadnih i zapadnih smjerova. Temperature zraka u odnosu na prethodne dane neće se bitinije mjenjati.


Dakle pred nama je pretežno sunčan i uz slab vjetar ugodno topao vikend idealan za vinogradare, berbu i preradu grožđa.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments