Šibenik Meteo - Motrenje i prognoziranje vremena 

24h live pratimo vrijeme za Vas!

Vijesti Post New Entry

Silvestrovo: Nakon hladnog jutra prolazan porast naoblake

Posted by Sibenik Meteo on December 31, 2019 at 3:15 AM

Vedra noć u kombinaciji sa slabom burom tijekom noći i rano jutros rezultirala je izraženijim minusima i mrazom kojeg je osim u zaleđu bilo i na dijelu obale. Prema mjerenjima AMP najhladnije je s izmjerenih minimalnih -6.5 bilo u Drnišu, odnosno u Kninu s -6.3°C. -4 izmjereno je na Miljevcima i u Kijevu, -3 u Bilicama, Dubravi i na Brodarici, -2 u Šibeniku, Skradinu, Kistanjama i Zatonu, -1 u Vodicama, Žaboriću i u Supljaku kod Primoštena. Minimalna temperatura zraka od nula stupnjeva izmjerena je u Pirovcu, na Martinskoj, Zlarinu i Prviću, 1 u Jezerima i na otoku Krapnju, 2 u Rogoznici i "najtoplije" s izmjerenih 4, odnosno 5°C bilo je na otoku Žirju i na Punta Planki.


U nastavku dana nakon vedrog jutra, u ranim poslijepodnevnim satima doći će do porasta visoke i srednje naoblake koja će se u večernjim satima raskinuti uz pretežno vedro vrijeme. Puhati će slab vjetar sjeverozapadnih smjerova koji će navečer okrenuti na slabu do umjerenu buru. Temperature zraka u odnosu na jučer će biti u laganom porastu i sredinom dana uz obalu se kretati od 9 do 11, u zaleđu od 8 do 10°C, dok će se tijekom dočeka uz obalu kretati od 5 do 7, u zaleđu od 1 do 4°C.


Sutra na Novu Godinu prevladavati će vedro vrijeme uz umjerenu buru i temperature zraka od 4 do 12°C. Za sve one koji se sutra spremaju za Novogodišnju banjadu na Banju informacija da je danas temperatura mora izmjerena na Martinskoj 12°C.


Želimo Vam Sretnu i uspješnu 2020 godinu!Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments