Šibenik Meteo - Motrenje i prognoziranje vremena 

24h live pratimo vrijeme za Vas!

Vijesti Post New Entry

Nakon hladnog jutra u narednim danima toplije

Posted by Sibenik Meteo on January 7, 2020 at 4:40 AM

Vedra i tiha noć rano jutros rezultirala je izraženim mrazom i minusima koji su osim zaleđa očekivano najavama zahvatili i dio obale pa čak i otoke šibenskog arhipelaga.


Prema mjerenjima AMP-ova sa izmjerenih -6 stupnjeva najhladnije je bilo u Kninu i Drnišu. U Kijevu je izmjereno -5, a pri tlu ista temperatura izmjerena je i na Miljevcima dok se na 2m minimalna spustila do -4°C koliko je bilo i u Bilicama. U Kistanjama, Zatonu, Dubravi izmjerena su -3, u Skradinu, Brodarici, Jezerima, Putičanjima i u Supljaku kod Primoštena -2, u Vodicama, na otoku Zlarinu, Žaboriću i nižim dijelovim Šibenika -1°C. Nula i jedan iznad nule izmjereni su u ostatku Šibenika, u Pirovcu, na otoku Krapnju, dok je najtoplije s 3°C bilo na otoku Žirju i u Rogoznici, odnosno s 4°C na Punta Planki.


U nastavku dana uz vedro vrijeme i slab vjetar sjeverozapadnih smjerova temperature zraka uz obalu će se kretati od 9 do 12, u zaleđu od 4 do 9°C. Zbog pritjecanja toplijeg zraka i bure koja će ove noći prolazno pojačati slab mraz i niske temperature zraka lokalno će se zadržati samo u dijelu zaleđa.


Stabilne vremenske prilike uz iznadprosječne temperature zraka nastaviti će se i u narednim danima.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments