Šibenik Meteo - Motrenje i prognoziranje vremena 

24h live pratimo vrijeme za Vas!

Vijesti Post New Entry

U danima vikenda stabilno uz slabu do umjerenu buru

Posted by Sibenik Meteo on January 10, 2020 at 4:45 AM

Prostrano anticiklonalno polje koje se već duže vremena zadržava nad nama nastaviti će podržavati stabilne vremnske prilike i u danima vikenda, a oslabljeni frontalni sustavi koji se premještaju sjevernije neće bitnije utjecati na vrijeme kod nas.


Vedra i tiha noć i jutros je donijela dosta niske temperature zraka koje su se na kninskom području spustile i do -6, a mraza je ponovno bilo i na dijelu obale. U nastaku dana prevladavati će pretežno, a poslijepodne djelomice sunčano vrijeme. Uz slab vjetar sjeverozapadnih smjerova, a navečer buru temperature zraka kretati će se od 4 do 15°C.


Sutra će uz prolazno umjerenu buru koja će prema večeri slabiti prevladavati pretežno do djelomice sunčano vrijeme. Temperature zraka i dalje će biti slične onima iz prethodnih dana, odnosno kretati će se od jutarnjih 3 do maksimalno dnevnih 15°C.


Bura će u nedjelju oslabiti na slabu pa se uz pretežno sunčano vrijeme očekuju povoljne vremenske prilike idealne za boravak na otvorenom i šetnju. Temperature zraka neznatno će biti niže u odnosu na prethodne dane i kretati se od jutarnjih 3 do maksimalno dnevnih 12°C.


Dakle pred nama je nastavak stabilnog i monotonog vremena koje osim po jutarnjem mrazu ne podsjeća odveć na zimu.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments