Šibenik Meteo - Motrenje i prognoziranje vremena 

24h live pratimo vrijeme za Vas!

Vijesti Post New Entry

Nastavlja se izrazito nestabilno vrijeme

Posted by Sibenik Meteo on September 2, 2018 at 3:05 AM

Jučerašnji prvi dan i prethodna noć pod utjecajem visnske ciklone regiji je donijela lokalno izraženija nevremena i obilnije oborine. Prvi val nevremena koji se proširio sa zadarskog područja tijekom jučerašnjeg jutra glavninom je zahvatio zapadni dio županije pa je najzapadnija postaja u našem sustavu AMP Putičanje izmjerila gotovo 50 litara kiše! Sredinom dana vremenske prilike su se smirile da bi tijekom večernjih i noćnih sati u dva navrata veći dio županije ponovno bio zahvaćen neverama.


Večernji neverin koji se inicirao u Murterskom moru najviše oborina donio je otocima i obali pa je na otoku Žirju za kratko vrijeme palo gotovo 45 litara kiše po metru četvornome, a iste količine izmjerene su i na zapadnom dijelu otoka Murtera. 41 litara kiše izmjereno je u Zatonu, 24 u Vodicama i Golubiću, 16 u Drnišu, 15 u Pirovcu. Kiša je bila slaba ili je gotovo izostala na jugu županije.


Danas i u naredna dva dana očekuju nas slične vremenske prilike uz izmjene sunčanih i oblačnih perioda, pljuskove i kišu te lokalno izraženija nevremena. Uz slab vjetar promjenljivih smjerova temperature zraka će se kretati od 22 do 26°C.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments